De verschrikking van de nacht ooggetuigen van de slag om Arnhem - Sheldon, Tony (Kosmos Uitg., 2015)
Verslag van de strijd om Arnhem in september 1944, gezien door de ogen van de burgerbevolking van Arnhem en Oosterbeek