Herinneringen van een regisseur een wereld van beeld en verbeelding - Vos, Erik 1929- (Uitg. Internat. Theatre & Film Books, 2014)
Memoires van de Nederlandse toneelregisseur (1929- ), met name aan de hand van vijf grote theaterprojecten