Monsterboek - Hoogstad, Alice 1957- (Lemniscaat, 2014)
Een meisje tekent in een zwart-witte stad allerlei kleurrijke monsters op muren, huizen en straten. De monsters komen tot leven en brengen kleur en chaos in de stad. Tekstloos prentenboek met fantasierijke prenten in zwart-wit en kleur. Vanaf ca. 4 jaar
Keywords: Monsters; Fantasie; Farbe; Imagination; Ungeheuer; Malen; Bilderbuch