Garmanns straat - Hole, Stian 1969- (Hoogland & Van Klaveren, 2013)
Garmann laat zich door de grootste pestkop van de buurt opstoken om een brandende lucifer in de tuin van de excentrieke Postzegelman te gooien. Hier komt een onverwachte vriendschap uit voort. Prentenboek met kunstzinnige collageachtige kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar