Die dag in augustus - Kromhout, Rindert 1958- (Leopold, 2013)
Op een dag verandert alles in het leven van Enrico: een aardbeving verwoest zijn dorp. Enrico legt alles in zijn schetsboek vast. Vanaf ca. 10 jaar