Sint op komst! - Leeuw, Mattias de 1989- (Lannoo, 2013)
Terwijl Sinterklaas een bad neemt, wast Waspiet Sints kleren. Maar dan waaien alle kleren overboord. Zal Waspiet de kleren nog kunnen terugvinden? En wat moet Sint intussen dragen? Groot formaat prentenboek met vrolijke, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar