Allemaal beestjes. Mortaliteit en morbiditeit in Vlaanderen, 18de-20ste eeuw - Devos, Isabelle (Academia Press, 2006)
Historisch onderzoek naar de stijgende levensverwachting in Vlaanderen sedert het begin van de achttiende eeuw.
Keywords: Geschichte 1700-2000; Historical demography; Historical epidemiology; Life expectancy; Healthcare; Historische demografie; Historische epidemiologie; Levensverwachting; Gezondheidszorg; Arts in general; Social sciences (General); Sociology (General); History of the arts; Dramatic representation. The theater; History (General); Modern history, 1453-; History of Central Europe; Demografie; Epidemiologie; Malaria; Geschichte; Gesundheitswesen; Diseases -- Belgium -- Flanders -- History; Mortality -- Belgium -- Flanders -- History; Sterblichkeit; Krankheit; Vlaanderen (België); Belgien; Flandern