Oneindig - Ward, Rachel 1964- (Lemniscaat, 2012)
Adam (18) kan zien wanneer mensen zullen sterven. Als hij samen met zijn vriendin Sarah, die over hetzelfde vermogen beschikt, en haar dochtertje op de vlucht is, vallen ze in de handen van de meedogenloze Saul. Vanaf ca. 14 jaar
Letzter Teil der Deadline-Trilogie
Keywords: Außersinnliche Wahrnehmung; Weibliche Jugend; Großbritannien; Jugendbuch