Het grote Rintje voorleesboek - Posthuma, Sieb 1960-2014 (Querido, 2011)
Bundeling van ruim honderd korte voorleesverhalen over het hondje Rintje dat met zijn vriendjes allerlei kleuterbelevenissen meemaakt. Vanaf ca. 5 jaar