Vijftien wilde zomers - De Leeuw, Jan 1968- (Davidsfonds Infodok, 2012)
Na de dood van Thomas (15, ik-figuur) proberen zijn moeder, grootvader en vriendin Orphee hun leven weer op te pakken. Vanaf ca. 15 jaar
Keywords: Trauer; Tod; Jugendbuch