Beste Bregje Boentjes - Stein, Mathilde 1969- (Lemniscaat, 2011)
Bregje is een eenzaam meisje. Wanneer ze een brief op de deurmat vindt die aan haar gericht is, fantaseert ze over de inhoud en de afzender van de brief. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar
Keywords: Eenzaamheid; Traum; Einsamkeit; Brief; Hoffnung; Mädchen; Bilderbuch