Dat ei is van mij! - Van Zeveren, Michel 1970- (Lemniscaat, 2009)
Als kikkertje in de woeste wildernis een ei vindt, roept hij: die is voor mij! Maar er zijn nog meer dieren die het ei graag willen hebben. Prentenboek met een stapelvertelling en gekleurde verfillustraties. Vanaf ca. 4 jaar
Keywords: Frosch; Überraschung; Streit; Dschungel; Ei; Finden; Tiere; Bilderbuch