Majolenka - Niit, Ellen 1928-2016 (Albatros, 1981)
Estonská spisovatelka (nar. 1928) líčí v novele rok života pětileté holčičky od jara do zimy u rodičů ve městě i u dědečka na venkově
Aus dem Estn. übers. - 25000 výt. - Pro děti od 5 let. - Frontispis. - Barev. il. tit. list
Keywords: Kinderbuch; Bilderbuch