De chaos - Ward, Rachel 1964- (Lemniscaat, 2010)
De 17-jarige Adam voorziet dat Londen getroffen zal worden door een ramp, waarbij veel doden vallen. Hij probeert dit te voorkomen, maar ondervindt daarbij weinig medewerking. Vanaf ca. 14 jaar.
Keywords: Hellsehen; Männliche Jugend; London; Jugendbuch