Bevroren kamers - De Leeuw, Jan 1968- (Davidsfonds/Infodok, 2009)
Jonas (15) zorgt voor zijn jongere zusje en neemt het werk van zijn overleden moeder, de gebrokenhartenspecialist Dr. Linda, over. Ondertussen probeert hij om te gaan met verlies en verliefdheid. Vanaf ca. 14 jaar.
Keywords: Tod; Mutter; Sohn; Verheimlichung; Niederlande; Jugendbuch