The truth about Leo - Yelland, David (Penguin Books, 2010)
De moeder van Leo (10) is overleden en zijn vader is aan de drank. Als zijn vader per ongeluk hun huis in de as legt, wordt hij in een kliniek opgenomen en moet Leo tijdelijk bij zijn oma wonen. Vanaf ca. 10 jaar.