Er was eens een meisje ... over goud, blauw en andere kleuren - Spee, Gitte 1950- (<<The>> House of Books, 2008)
Sophie vindt op zolder een kist met kleren in allerlei kleuren. Prentenboek met grote krijtillustraties in kleur en tekst op rijm. Vanaf ca. 3 jaar