Yhteisöpatenttiehdotuksen kansallinen vaikutusarviointi - Määttä, Kalle (Työ- ja elinkeinoministeriö, 2008)
Referat: Nationell bedömning av konsekvenserna av förslaget på gemenskapspatent ; Abstract: National impact assessment of the Community Patent proposal
Keywords: Euroopan unioni; patentit; patenttijärjestelmät; patentointi; immateriaalioikeus; teollisoikeus; Euroopan patenttisopimus