Yhteisöpatenttiehdotuksen kansallinen vaikutusarviointi - Määttä, Kalle (Työ- ja elinkeinoministeriö, 2008)
Referat: Nationell bedömning av konsekvenserna av förslaget på gemenskapspatent ; Abstract: National impact assessment of the Community Patent proposal