Laocoön over de grenzen van schilderkunst en poëzie - Lessing, Gotthold Ephraim 1729-1781; Krul, Wessel 1950- (Historische Uitg., 2009)
Kunsttheoretische verhandeling van de Duitse filosoof (1729-1781) over de verhouding tussen poëzie en beeldende kunst.
Keywords: Schilderkunst; Bellettrie; Definiëring; Grenzen; Malerei; Kommentar; Festschrift; Lehrbuch; Fiktionale Darstellung