Onder schot - Vendel, Edward van de 1964- (Jeugdthriller.nl, 2009)
De tweelingbroers Siem en Jasper (bijna 13) vinden achter het huis van hun oom en tante dode eekhoorns. Zou het geheimzinnige meisje Linzi hier meer van weten? Vanaf ca. 10 jaar.