Mon papa - Prap, Lila 1955- (Albums Circonflexe, 2008)
Allerlei jonge dieren en een klein jongetje vertellen hoe geweldig hun vader is. Prentenboek met paginagrote, kleurige illustraties en tekst op rijm.. Vanaf ca. 4 jaar