Deur dicht! - Van Zeveren, Michel 1970- (Lemniscaat, 2008)
Een varkentje denkt eindelijk de badkamer voor zichzelf te hebben om eens uitgebreid te badderen, maar achtereenvolgens komen al haar familieleden binnen. Tekstloos, humoristisch prentenboek met zachtgekleurde tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar
Keywords: Badezimmer; Privatsphäre; Missachtung; Familie; Mädchen; Bilderbuch