Précis les expressions idiomatiques - Chollet, Isabelle ca. 20./21. Jh; Robert, Jean-Michel 1953- (Clé International, 2008)
Overzicht van ruim tweeduizend idiomatische uitdrukkingen die het meest gebruikt worden in de Franse taal.
Keywords: Französisch; French language -- Idioms; Phraseologie