Polska i Europa "W Polsce czyli nigdzie?" - Holzer, Jerzy 1930-2015 (Oficyna Wydawnicza "Rytm", 2008)
Esej
Keywords: Geschichte 1900-2000; Europabewegung; Europapolitik; Europäische Integration; Politische Länderkunde; Polska / cywilizacja; Polska / stosunki zagraniczne / Europa / 20 w; Europa / stosunki zagraniczne / Polska / 20 w; Polska / polityka i rządy / 20 w; Europa - stosunki zagraniczne - Polska - 20 w; Polska - cywilizacja; Polska - polityka i rządy - 20 w; Polska - stosunki zagraniczne - Europa - 20 w; Europa; Polen