Peresud roman - Slapovskij, Aleksej Ivanovič 1957- (Ėksmo, 2008)
Fem undvegne forbrydere i en langtursbus beslutter sig for at holde en retssag, hvor passagererne tvinges til at være nævningeting. Over deres egen skæbne. Forbryderne fortæller ét, passagererne opfatter noget andet og forfatteren fortæller hvad der faktisk skete. En spændingsroman, der handler om hvorvidt vi alle er klar over tingene og om vi overhovedet står til at ændre.
In kyrill. Schr., russ.
Keywords: krimi; Fiktionale Darstellung