Asiel voor Joshua - Visser, Rob (Mozaïek Junior, 2007)
Erik Jan en drie vrienden zijn veroordeeld tot een taakstraf in een asielzoekerscentrum. Samen met zijn klasgenoten organiseert hij allerlei acties om de vluchteling Joshua en zijn moeder te helpen. Vanaf ca. 11 jaar