Het nachtland - De Leeuw, Jan 1968- (Davidsfonds/Infodok, 2005)
Niel loopt na een ruzie met zijn moeder weg van huis en gaat op zoek naar zijn vader. Zijn zus Ellen probeert thuis te achterhalen hoe het zover heeft kunnen komen. Vanaf ca. 14 jaar