A little trip to heaven - Mugison 1977-
Een verzekeringsinspecteur uit de stad moet naar het plaatsje Hastings om het mysterie op te lossen rond een overleden ex-gevangene en zijn levensverzekering van 1 miljoen dollar.
Bildformat 2.35:1 (16:9 anamorph)
Orig.: Island, USA 2005
Keywords: Insurance crimes -- Drama; Insurance investigators -- Drama; Swindlers and swindling -- Drama