Dynamisch erfgoed - Frijhoff, Willem 1942-2004 (SUN, 2007)
Beschouwingen over de definitie en het belang van cultureel erfgoed, onder meer voor het identiteitsbesef en het nationale historisch bewustzijn, en de valkuilen die zich daarbij kunnen voordoen.