Midzomernachtzee - De Leeuw, Jan 1968- (Davidsfonds/Infodok, 2006)
De 15-jarige Charlotte (ik-figuur) gaat uit wrok liftend naar het zuiden, op zoek naar een verre vriend. Onderweg komt ze een reeks vreemde reisgenoten tegen. Vanaf ca. 14 jaar