Een andere Elliot - Gardner, Graham 1975- (Lemniscaat, 2007)
Elliot besluit op zijn nieuwe school niet langer het pispaaltje te zijn en sluit zich aan bij een bende die de macht op school heeft. Vanaf ca. 12 jaar
Keywords: Gewalttätigkeit; Schüler; Psychoterror; Jugendbuch