Je borsten zijn zoeter dan wijn commentaar op Hooglied ; (expositio in canticum canticorum) - Gregor I. Papst 542-604 (Damon, 2007)
Allegorische verklaring van het eerste gedeelte van het oudtestamentische bijbelboek.