Allemaal beestjes mortaliteit en morbiditeit in Vlaanderen, 18de - 20ste eeuw - Devos, Isabelle (Acad. Press, 2006)
Historisch onderzoek naar de stijgende levensverwachting in Vlaanderen sedert het begin van de achttiende eeuw.
Keywords: Geschichte 1700-2000; Demografie; Epidemiologie; Malaria; Geschichte; Diseases -- Belgium -- Flanders -- History; Mortality -- Belgium -- Flanders -- History; Krankheit; Sterblichkeit; Vlaanderen (België); Belgien; Flandern