Langs velden van eer belangrijke plaatsen in de Eerste en de Tweede Wereldoorlog - Vos, Luc de 1946-; Holmes, Richard 1946-2011 (Davidsfonds, 2006)
Beschrijving van enkele historische veldslagen in Noord-Frankrijk en België.