Grossmama packt aus Roman - Dische, Irene 1952- (Dt. Taschenbuch-Verl., 2006)
Autobiografisch getint relaas waarin de markante grootmoeder van de schrijfster haar visie op hun familiegeschiedenis geeft.
Keywords: Großmutter - Erwachsene Enkelin - Belletristische Darstellung; Großmutter; Erwachsene Enkelin; Fiktionale Darstellung; Romans (teksten)