Die Liebe, Herr Otto und ich Roman - Both, Sabine 1970- (Piper, 2006)
In een impulsieve bui verhuist een jonge vrouw uit de provincie naar het bruisende Berlijn, op zoek naar zichzelf en de liefde.
Keywords: Fiktionale Darstellung