Dr Jekyll and Mr Hyde - Stevenson, Robert Louis 1850-1894; Escott, John (Penguin Readers, 2000)
London i 1800-tallet. Den pæne og respektable Dr. Jekyll har gennem eksperimenter i sit laboratorium opfundet en mikstur, som spalter hans personlighed i to. Efter mørkets frembrud forvandler han sig til den ondskabsfulde Mr. Hyde.