Camouflage and markings of the Aeronautica Nazionale Repubblicana 1943 - 1945 ; a photographic analysis through speculation and research - D'Amico, Ferdinando; Valentini, Gabriele (Classic Publ., 2005)
En studie af Aeronautica Nazionale Repubblicana (ANR) anvendelse af camouflage og bemaling af fly. ANR blev skabt efter Italiens kapitulation til de allierede i 1943 og opererede i samarbejde med Luftwaffe i den nordlige del af Italien.