Lerchenherzen Roman - Skjelbred, Margaret 1949- (Dt. Taschenbuch-Verl., 2005)
Het leven van een Noorse vrouw.
Keywords: Geschichte 1915-1990; Familie; Vestfold - Familie - Belletristische Darstellung - Geschichte 1915-1990; Vestfold; Fiktionale Darstellung