Solprinsen - Nilsson, Per 1954- (Rabén & Sjögren, 2004)
Den 12 årige Jonatan udsættes for mobning i skolen, men forsøger at skjule det for sig selv og sine nærmeste ved at skabe sin egen fantasiverden, hvor han tager grueligt hævn.
Keywords: mobning; Junger Mann; Mobbing; Verlieben; Pubertätskrise; Jugendbuch