Todeshauch Roman - Arnaldur Indriðason 1961- (Weltbild, 2004)
Krimi fra Reykjavik, hvor politifolkene Erlendur og Sigurdur skal opklare gåden om et skelet fra krigens tid, der dukker op under udgravningen til nyt boligbyggeri.