Sacred music - Lobo, Alonso 1555-1617; Guerrero, Francisco 1528-1599 (Gimell Records, 1997)
Lobo: Missa Maria Magdalene quattuor vocibus / Moteti: Quam pulchri sunt; O quam suavis est, Domine; Ave regina caelorum; Versa est in luctum; Vivo ego, dicit Dominus; Credo quod Redemptor; Ave Maria / Guerrero: Maria Magdalene: Motetus.
Enth.: Missa Maria Magdalena. O quam suavis est, Domine. Quam pulchri sunt. Ave Regina caelorum. Versa est in luctum. Credo quod redemptor. Vivo ego, dicit Dominus. Ave Maria / Alonso Lobo. Maria Magdalene / Franciso Guerrero. - Interpr.: Tallis Scholars. Phillips, Peter (Dir.).