Jules et Jim - Roché, Henri-Pierre 1879-1959; Delerue, Georges 1925-1992 (The François Truffaut collection, 2002)
Twee mannen houden vóór, tijdens en na de Eerste Wereldoorlog van dezelfde vrouw die geen keus kan maken tussen hen.