Kalbs Schweigen Roman - Gorkow, Alexander 1966- (Heyne, 2003)
Een prominente talkshow-presentator verliest tijdens een life uitzending zijn spraakvermogen.
Keywords: Talkshow; Showmaster; Sprachlosigkeit; Fiktionale Darstellung