Luzi, mein Schutzengel - Heilmann, Klaus 1937- (Arena, 2002)
De Heilige Petrus stuurt Luzi, een experimentele beschermengelmet raketaandrijving naar de verschrikkelijk brave Tim die opeens een stuk minder braaf wordt en allerlei avonturen beleeft.