Das Gegenbild Roman - Barker, Pat 1943- (Dt. Taschenbuch-Verl., 2001)
De traumatische herinneringen van een oude man aan de Eerste Wereldoorlog vermengen zich met het chaotische gezinsleven van zijn kleinzoon.
Keywords: Familienkonflikt; Vergangenheitsbewältigung; Großbritannien; Fiktionale Darstellung