Liebe, lebensgefährlich nach dem Drehbuch "Die innere Sicherheit" von Christian Petzold - Schindler, Nina 1946-; Petzold, Christian 1960- (Arena, 2000)
Een meisje groeit op als kind van gewezen terroristen, die in Brazilië lang een ondergronds bestaan hebben geleid maar nu terugkeren naar Duitsland.
Keywords: Familienkonflikt; Flucht; Kriminalität; Eltern; Deutsches Mädchen; Verlieben; Weibliche Jugend; Deutschland; Portugal; Jugendbuch