French new wave - Douchet, Jean 1929-2019; Anger, Cédric (Distributed Art Publishers, 1999)
Kronologisk gennemgang af den nye bølge i fransk film fra 1946-1968.
Keywords: Geschichte 1955-1964; 1940-1949; 1950-1959; 1960-1969; Frankrig; film; filmhistorie; fransk film; Film; Nouvelle vague; Frankreich