Ethnicity and nationalism anthropological perspectives - Eriksen, Thomas Hylland 1962- (Pluto Press, 1997)
En analyse af forholdet mellem etnicitet, klasse, socialt køn og nationalt tilhørsforhold og med tanker om fremtidsudsigterne.
Keywords: etnicitet; kulturantropologi; nationale stereotyper; Ethnizität; Ethnische Identität; Nationale Minderheit; Nationalismus